Home > Γενικά > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΘΕΟΔΟΣΗ Ν. ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΘΕΟΔΟΣΗ Ν. ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, κύριον Αλέξη Τσίπρα, για την απόφασή του να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματός του τοποθετώντας με στην τελευταία, μη εκλόγιμη, θέση.
Πρώτα από όλα γιατί μου περιποιεί τιμή που με σκέφθηκε μεταξύ των πολλών άλλων προσώπων στα οποία θα μπορούσε να απευθυνθεί.
Έπειτα, γιατί δίνει την δυνατότητα στον καθένα πλέον να αντιληφθεί ότι οι ενέργειές μου, κατά την ταραχώδη εποχή της πρυτανείας μου, οι οποίες πολλές φορές με οδήγησαν σε σύγκρουση προς την κυβέρνηση, δεν υπαγορεύθηκαν από ιδιοτελή κίνητρα. Κάθε άλλο! Ενήργησα όπως ενήργησα όχι στοχεύοντας στο προσωπικό μου όφελος, που κάποιο κόμμα θα μου εξασφάλιζε ανταμείβοντάς με, αλλά με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Η στάση μου ως πρύτανη υπαγορεύθηκε από εκείνο, και μόνον εκείνο, που εξυπηρετούσε το ελληνικό πανεπιστήμιο και, κατ’ επέκταση, την ελληνική κοινωνία, μια και το πανεπιστήμιο αποτελεί βασικό συντελεστή προόδου της κοινωνίας.
Οδηγός μου στις αποφάσεις μου και στις πράξεις μου ήταν πάντοτε η συνείδησή μου και η αίσθηση του δικαίου. Έτσι έζησα ως τώρα, και έτσι προτίθεμαι να συνεχίσω να δρω.

Categories: Γενικά
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment